• subota, 20. april 2024.
Za narednu godinu budžet 1,3 milijarde
Vesti | Šid
0 Komentara

Za narednu godinu budžet 1,3 milijarde

9. decembar 2020. godine

Šid – Protekle nedelje u sali SO Šid održana je javna rasprava o Nacrtu budžeta Opštine Šid za 2021. godinu. Posle tri nedelje javne prezentacije i uvida građana u predlog Nacrta odluke o budžetu za 2021. godinu u pisanoj formi je stiglo četiri predloga i nekoliko desetina predloga preko društvenih mreža koje koristi Opština Šid.

-U raspravi koju smo imali tim povodom, složili smo se da gotovo sve predloge koji su uputili naši građani usvojimo i uvrstimo u Nacrt odluke budžeta za 2021. godinu. Budžet ćemo uvećati za nekih 150 miliona dinara, realnih izvora potrošnje u odnosu na prilive koji će biti veći u odnosu na projektovanih 1.153.000.000 dinara. Predlog odluke budžeta za narednu godinu će biti 1.300.000.000 dinara – izjavio je predsednik Opštine Šid Zoran Semenović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: