• sreda, 24. april 2024.
Paketići za decu iz Društva MNRO
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

Paketići za decu iz Društva MNRO

30. decembar 2020. godine

Šid – Predsednik opštine Šid Zoran Semenović ugostio je mališane iz Društva za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama. Vreme su proveli u druženju, pevanju novogodišnjih pesmica, kićenju jelke, a na kraju su razmenili novogodišnje poklone.

-Želim da se zahvalim Dušanki Pestelek predsednici Društva za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama na svemu što čini za ove mališane, opština Šid će uvek biti tu da im pomogne. Paketići koje smo danas uručili deci samo su jedan od načina da im ulepšamo novogodišnje i božićne praznike. Kao otac četvoro dece za mene nema veće sreće od osmeha na dečjim licima. Cilj nam je da nastavimo da im pomažemo, kako bismo unapredili život ovih mališana, kako bi se oni osećali poput sve dece i da u svakom trenutku imaju sve što im je potrebno – izjavio je predsednik opštine Šid Zoran Semenović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: