• utorak, 16. april 2024.
Obeležavanje Dana Opštine Šid
Vesti | Šid
0 Komentara

Obeležavanje Dana Opštine Šid

4. decembar 2020. godine

Šid – Obeležavanje Dana Opštine Šid, 6. decembar, biće održano u skladu sa svim preporukama i merama vlade Republike Srbije i Štaba za vanredne situacije opštine Šid. Svečana sednica SO održaće se u nedelju 6. decembra sa početkom u 16 časova u sali Kulturno obrazovnog centra, a broj učesnika i zvanica je sveden na minimum. Predsednik opštine Zoran Semenović uručiće Decembarsku nagradu, najveće opštinsko priznanje i Plakete opštine Šid.

Ovogodišnji dobitnik Decembarske nagrade je Udruženje žena “Filip Višnjić” iz Višnjićeva, a dobitnici Plaketa opštine Šid za 2020. godinu su Generalštab Vojske Srbije i general-major Petar Cvetković zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: