• četvrtak, 28. mart 2024.
Uhapšeni zbog više krađa
Crna hronika
0 Komentara

Uhapšeni zbog više krađa

18. novembar 2020. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su D. N. (22) i Lj. J. (21) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela razbojnička krađa u saizvršilaštvu i tri krađe i D.N. (37), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila tri krađe.

Sumnja se da je juče Lj. J. iz jednog butika ukrala više komada odeće i pobegla, dok je D. N. (22) sprečio prodavačicu da izađe za njom.

Takođe se sumnja da su istog dana zajedno sa D. N. iz privatne kuće i dve prodavnice ukrali manju sumu novca i različite predmete.

Sve ukradene stvari su nađene i biće vraćene vlasnicima.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: