• petak, 19. april 2024.
Akcija privođenja ilegalnih migranata
Vesti | Šid
0 Komentara

Akcija privođenja ilegalnih migranata

13. novembar 2020. godine

Šid – Po nalogu minstra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina pripadnici žandarmerije i policije iz Sremskog okruga sproveli su u danas u ranim jutarnjim časovima brzu i efikasnu akciju privođenja ilegalnih migranata na više lokacija na teritoriji opštine Šid. Ovo je prva od planiranih akcija koje će MUP sprovoditi s ciljem kontrolisanja kretanja migranata na teritoriji šidske opštine uz podršku predstavnika lokalne vlasti.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova svakodnevno brinu da građani Šida i svi građani Republike Srbije budu zaštićeni i da njihov svakodnevni život ne trpi zbog posledica migrantske krize.

On je sa direktorom policije Vladimirom Rebićem i predsednikom opštine Šid Zoranom Semenovićem, u Šidu obišao policijske službenike koji su sproveli akciju pronalaska ilegalnih migranata, pozvao je građane da veruju svojoj državi i policiji, da ne nasedaju na lažne vesti i da ne slušaju nikoga ko ih poziva da se organizuju kako bi sačuvali nešto od nekoga, jer u Srbiji postoje zakoni i niko ne može da uzme pravdu u svoje ruke.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: