• subota, 20. april 2024.
Upis odraslih u osnovnu skolu
Vesti | Ruma
0 Komentara

Upis odraslih u osnovnu skolu

9. septembar 2020. godine

Ruma-Program obrazovanja odraslih u Osnovnoj školi „Ivo Lola Ribar“ počinje 21. I 28.septebra, a upis odraslih u osnovnoškolski sistem traje do kraja meseca. Odrasli starioji od 15 godina koji nisu završili osnovnu školu mogu se upisati u jedine dve škole u Sremu koje obrazuu odrasle, a to su Lolina škola u Rumi i Osnovna škola „Nebojša Jerković“ u Buđanovcima.

U Lolinoj školi su određena dva datuma za upis, 21.septembar za polaznike u prvom ciklusu, koji obuhvata program od  prvog do četvrtog razreda osnovne škole. 28.septembra je zakazan upis za polaznike drugog ( šesti i sedmi razred) i trećeg ciklusa( sedmi i osmi razred). Pravo upisa imaju sva lica starija od 15 godina koja nisu završila osnovnu školu i koja se upisuju u onaj ciklus gde su prekinuli svoje osnovno obrazovanje.

Prilikom upisa školi je neophodno dostaviti ličnu kartu, izvod iz Matične knjige rođenih, svedočanstvo o poslednjem završenom razredu, uverenje da li je pozanik projavljen na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje i fotokopiju tekućeg računa.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: