• subota, 20. april 2024.
Proglašene najlepše fotografije
Društvo | Kultura | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Proglašene najlepše fotografije

3. septembar 2020. godine

Prva smotra fotografa amatera u okviru foto-konkursa “Mitrovica kroz objektiv” u organizaciji Ustanove za negovanje kulture Srem, održana je večeras u mitrovačkom Gradskom parku.

Posetioci izložbe, kao i svi prolaznici, bili su u prilici da pogledaju dvadeset fotografija koje su tokom trajanja konkursa putem Fejsbuka dobile najviše pozitivnih ocena publike, odnosno, najviše “lajkova”.

Među njima, stručni žiri proglasio je i one čiji je objektiv na najlepši način dočarao Sremsku Mitrovicu. Prvo mesto osvojila je Maja Ognjanović, drugoplasirani je bio Radoslav Galetić, dok je treće mesto osvojio Milan Knežević. Najbolji fotografi-amateri dobili su i poslednji broj časopisa Sunčani sat.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: