• petak, 26. april 2024.
Epidemiološka situacija stabilna, ipak oprez!
Servis | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Epidemiološka situacija stabilna, ipak oprez!

30. septembar 2020. godine

Epidemiološka situacija u Sremu i dalje je stabilna, rečeno je na današnjoj konferenciji za medije održanoj nakon sednice Gradskog štaba za vanredne situacije u Sremskoj Mitrovici.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, ističe direktorka dr Nada Zec Petković, broj aktivnih slučajeva zaraženih korona virusom u Sremskoj Mitrovici 11, a na celoj teritoriji Sremskog okruga 20.

Broj pozitivnih na korona virus svakodnevno se smanjuje, ali, ističe, sama činjenica da je virus i dalje u populaciji, govori u prilog tome da je neophodno pridržavati se svih propisanih mera.

Kako je istakla gradonačelnica Svetlana Milovanović, došlo je i do promene u radu ugostiteljskih objekata. Tokom radnog dana, oni mogu da rade do 23 časa, dok su za posetioce vikendom otvoreni do 23 časa u zatvorenom i do 1 čas posle ponoći u otvorenom delu objekta.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: