• petak, 19. april 2024.
Obeležen Međunarodni dan mladih
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Obeležen Međunarodni dan mladih

12. avgust 2020. godine

Kancelarija za mlade u Sremskoj Mitrovici obeležila je večeras Međunarodni dan mladih.

DSCF0015Prema rečima koordinatorke Kancelarije za mlade Biljane Matić, volonteri su izrazili želju da danas razgovaraju o omladinskoj politici na višem nivou. Tom prilikom, posetio ih je pokrajinski poslanik i predsednik poslaničke grupe Aleksandar Vučić – Za našu decu, Dmitar Stanišić, koji je i sam nekada bio volonter ove organizacije. Kako je istakla, u okviru projekta Karijerni info servis, koji sprovodi Kancelarija za mlade, postoji faza pod nazivom Realni susret, u kojoj mladi i uspešni ljudi pričaju o svom karijernom putu, pa je tako danas poslanik Stanišić pričao o tome.

Obeležavanju Međunarodnog dana mladih prisustvovali su i načelnik Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove Miroslav Jokić i načelnik Gradske uprave za obrazovanje, kulturu i sport Ilija Nedić. Mladi su tako imali priliku da razgovaraju sa predstavnicima sremskomitrovačke lokalne samouprave i razmotre probleme i izazove sa kojima se u današnje vreme suočavaju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: