• petak, 29. mart 2024.
Tokom vikenda troje preminulih u Sremu
Servis | Vesti
0 Komentara

Tokom vikenda troje preminulih u Sremu

20. jul 2020. godine

Od 1. jula do danas, Zavod za javno zdravlje u Sremskoj Mitrovici obavio je 1658 testiranja na koronavirus. Na teritoriji Srema, trenutno je 279 zaraženih, od čega 108 u Sremskoj Mitrovici, 36 u Staroj Pazovi, 76 u Rumi, 32 u Inđiji, 4 u Irigu, 7 u Šidu i 16 u Pećincima.  Tokom proteklog vikenda preminule su tri osobe, koje su pored kovid infekcije imale više pridruženih bolesti.

U protekla dva dana, na teritoriji Sremske Mitrovice zaraženo je sedam osoba, a njih 14 se oporavilo. Kako je na današnjoj konferenciji za medije rekla direktorka mitrovačkog Zavoda za javno zdravlje, dr Nada Zec Petković, situacija se menja iz dana u dan, a u proseku se dnevno zarazi od pet do sedam lica na području Grada.

Prema rečima direktora mitrovačke Opšte bolnice, dr Živka Vrcelja, u crvenoj zoni bolnice trenutno se nalazi 118 pacijenata. Četrnaest pacijenata nalazi se na intenzivnoj nezi, a njih 13 je na respiratoru. Pored toga, u mitrovačku bolnicu stiglo je i deset novih respiratora.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: