• petak, 19. april 2024.
Dragan Rađević đak generacije prema izboru Sremskih novina
Vesti | Inđija | Šid | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Dragan Rađević đak generacije prema izboru Sremskih novina

8. jul 2020. godine

I ove godine, 16. put po redu, svečano su dodeljena priznanja i nagrade najboljim sremskim učenicima prema izboru Sremskih novina. Na mitrovačkom Hipodromu, priznanja i novčane nagrade, učenicima je uručio direktor Dragan Đorđević, ukazavši na činjenicu da su Sremske novine oduvek stajale uz vrednu i talentovanu omladinu Srema, pre svega prateći sve njihove uspehe, a potom i tradicionalnom dodelom pomenutih priznanja.

thumbnail (1)Prvu nagradu, prema ocenama stručne komisije koju su činili predstavnici Sremskih novina i sremskih srednjih škola, osvojio je Dragan Rađević, maturant Gimnazija “Sava Šumanović” iz Šida. Drugo mesto pripalo je Sari Milošević, maturantkinji Gimnazije u Inđiji, dok je treća nagrada pripala Jeleni Vitorović, maturantkinji Mitrovačke gimnazije.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: