• subota, 20. april 2024.
Raspisan konkurs za Svetonikoljsko priznanje
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

Raspisan konkurs za Svetonikoljsko priznanje

6. maj 2020. godine

Šid – Mesna zajednica Šid raspisala je konkurs za dodelu Svetonikoljskog priznanja. Pozivaju se svi sugrađani da dostave svoje predloge sa obrazloženjem u pisanom obliku do 20. maja na adresu: Mesna zajednica Šid, Karađorđeva 85, Šid ili elektronskim putem na adresu sidmesnazajednica@gmail.com. Sve informacije o konkursu mogu se dobiti na broj telefona: 022/ 712-350.

Svetonikoljsko priznanje se dodeljuje ustanovama, preduzećima, udruženjima i pojedincima koji su svojim dugogodišnjim radom i uspesima dali izuzetan doprinos u razvoju grada ili pojedinih oblasti društvenog života u gradu. Svetonikoljsko priznanje se dodeljuje po jedno, svake godine a dobitniku se uručuje na Dan Mesne zajednice Šid, 22. maj. Odluku o dodeli priznanja donosi Savet Mesne zajednice Šid na osnovu blagovremenih, obrazloživih i dokumentovanih predloga.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: