1781999-vodovod-sremska-mitrovica-foto-vodovodsm-rs

Računi se mogu platiti i kasnije

Sremska Mitrovica – Na sremskomitrovačkom Izvorištu JKP “Vodovod” dnevno se proizvede oko 20. 000 litara razblaženog natrijum hipo-hlorira za potrebe strateški važnih ustanova i institucija u Srbiji, pre svega zdravstvenih.U proteklom periodu svi Mitrovčani, kao i meštani sela mitrovačke Opštine imali su priliku da se snabdeju dovoljnim količinama dezinfekcionog sredstva za tretiranje površina i sanitarija u domaćinstvu. Samo u tri dana ove akcije na svim predviđenim punktovima podeljeno je 120. 000 litara natrijum hipo-hlorita u razmeri 1:9. S obzirom da su zadovoljene potrebe za ovim sredstvom, punktovi sa cisternama su trenutno povučeni.
Blagajna i šalteri JKP „Vodovod“ ne rade do daljnjeg u skladu sa odlukama Vlade Republike Srbije i Štaba za vanredne situacije Grada Sremska Mitrovica.Uplate se mogu obaviti elektronskim putem, za one koji imaju tu mogućnost, ili na šalterima banaka i pošta, kao i na drugim mestima predviđenim za plaćanja. Za one koji iz bilo kog razloga ne mogu da plate račune za februar, mart i april ove godine, naplata će biti prolongirana, a po preporuci Vlade Republike Srbije.Sve informacije možete dobiti na brojeve telefona 611-976 i 612-763 do 12 sati.
Ostale informacije u vezi sa problemima u vodosnabdevanju i odvođenju otpadnih voda, mogu se dobiti na broj telefona 626-200 , a nakon 12 sati vikendom i praznikom na broj 626-533.

Kategorije Društvo Vesti