• sreda, 24. april 2024.
Prijava za elektronsku pijacu, podrška Opštine Irig
Vesti | Irig
0 Komentara

Prijava za elektronsku pijacu, podrška Opštine Irig

9. april 2020. godine

 

Irig- Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede pokrenulo je platformu „Elekotronska Pijaca Srbije“ https://pijaca.minpolj.gov.rs u cilju da se proizvođačima kvalitetne hrane omogući direktan kontakt sa potrošačima širom Srbije. Imajući u vidu trenutnu situaciju i ograničenost kretanja, ova platforma treba da zameni postojeće sisteme distribucije i omogući potencijalnim kupcima lako povezivanje sa proizvođačima.

Registracija proizvođača traje svega oko 5 minuta, a to može da se učini odlaskom na veb-adresu https://pijaca.minpolj.gov.rs na opciju „Registracija domaćinstva“.

Ukoliko postoje poteškoće pri registraciji, proizvođači sa teritorije opštine Irig mogu da se obrate za pomoć Službi za privredu i lokalni ekonomski razvoj Opštine Irig na telefon 062/203-444.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: