• sreda, 24. april 2024.
Počela podela paketa penzionerima u šidskoj opštini
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

Počela podela paketa penzionerima u šidskoj opštini

7. april 2020. godine

Šid – Danas je počela distribucija paketa pomoći penzionerima koji imaju primanja manja od 30. 000 dinara i to u mesnim zajednicama Morović, Višnjićevo i Jamena. Volonteri Štaba za vanredne situacije danas će u ova tri sela uručiti pakete pomoći penzionerima na kućnu adresu. Pomoć će dobiti ukupno 3.475 penzionera na celoj teritoriji šidske opštine, prema spisku koji je Štabu za vanredne situacije dostavio Fond PIO.

Zoran Semenović komandant Štaba za vanredne situacije opštine Šid istakao je da je u prethodnim danima izvršena nabavka prehrambenih proizvoda i hemijskih sredstava, zatim su volonteri sortirali i pakovali i danas kreće distribucija prvo u ova tri sela, a potom i u ostalim mestima. On je zamoli sve građane za strpljenje, i naglasio da svi koji imaju pravo će dobiti paket pomoći, ali da ovaj posao iziskuje vreme, u narednih sedam dana svi penzioneri, svih 3.475 će dobiti paket pomoći na kućnu adresu.

Sutra će se distribucija paketa vršiti u mesnim zajednicama Ljuba, Bingula i Erdevik.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: