• četvrtak, 25. april 2024.
NAKON PRODUŽENOG POLICIJSKOG ČASA: MITROVČANI MEĐU NAJNEDISCIPLINOVANIJIMA
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

NAKON PRODUŽENOG POLICIJSKOG ČASA: MITROVČANI MEĐU NAJNEDISCIPLINOVANIJIMA

6. april 2020. godine

Nekoliko stotina građana, kažnjeno je zbog nepoštovanja produženog policijskog časa proteklog vikenda. Tačnije, između 600 i 700 nesavesnih građana zatečeno je na ulici u vreme kada je kretanje bilo zabranjeno, izjavio je gostojući na RTS-u Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Među gradovima koji su najviše krišili ovu zabranu, rekao je on, bila je i Sremska Mitrovica čiji građani su pokazali manjak discipline.

„Svima pišemo prekršajne i krivične prijave jer želimo da pokažemo ljudima da je ovo ozbiljna situacija. Najveći broj ljudi koji poštuju mere pokazuje da je pametan deo društva a one koji krše mere ćemo oštro kažnjavati ko god da su“, kazao je Stefanović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: