• petak, 29. mart 2024.
Dežurni broj za građane
Vesti | Šid
0 Komentara

Dežurni broj za građane

16. mart 2020. godine

Šid – Odmah po proglašenju vanrednog stanja u zemlji u Šidu je sazvana sednica Štaba za vanredne situacije. Sednicom je presedavao zamenik predsednika Opštine Zoran Semenović. Sa sednice je upućen apel svim Šiđanima da poštuju mere koje su predviđene za vanredno stanje, kao i da se u Šidu zbog blizine granice i prihvatnih centara koji se tu nalaze stanje redovno prati i da za sada nema mesta za paniku.

-Važno je naglasiti da na teritoriji opštine Šid do danas nema ni jednog registrovanog obolelog ili zaraženog građanina od korona virusa. Štab je doneo odluku da se organizuju dežurstva u opštini Šid gde će svi građani moći da se jave na broj 022/712-122 i da prijave ako imaju sumnju na korona virus, kao i da prijave građane koji su boravili u državama koje su već zaražene virusom. Preporuka je da izbegavaju odlazak u domove zdravlja radi podizanja lekova već da se telefonom obrate izabranim lekarima. Na isti telefon se mogu prijaviti i volonteri koji će pomagati starijoj populaciji. Stanovnicima starijim od 60 godina apelujemo da ostanu u svojim domovima – rekao je zamenik predsednika Opštine Šid Zoran Semenović i naglasio da će sva javno komunalna preduzeća opštine Šid svoje aktivnosti obavljati nesmetano.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: