• petak, 19. april 2024.
Mitrovica primer razvoja
Društvo | Ekonomija | Vesti
0 Komentara

Mitrovica primer razvoja

12. februar 2020. godine

Sremska Mitrovica -Premijerka Srbije Ana Brnabić posetila je Sremsku Mitrovicu i tom prilikom obišla fabriku „ Metalfer „ najvećeg proizvodjača gradjevinskog materijala od čelika na ovm prostorima, koja se sprema za skori završetak nove proizvodne hale u koju je uloženo 60 miliona evra, gde će na 20.000 kvadrata posao naći još 50 radnika. Ovo je jedan od primera da se u Sremskoj Mitrovici vodi dobra privlačenja podsticanja investiranja što rezultira razvojem, povećanjem standarda i stope zapošljavanja. Samo pre 10 godina nezaposlenost je ovde iznosila 38 odsto,primetila je premijerka Brnabić, a sada je ona ispod pet procenata.
IMG_20200212_144853Ana Brnabić je posetila i gradilište novog vrtića u Laćarku, gde je konstatovano da radovi teku i brže od planirane dinamike. Premijerka je izjavila da je plan Srbije da se do 2025. godine u vrtiće uloži 60 miliona evra, a u ovoj godinu nove predškolske objekte će dobiti 15 lokalnih samouprava. Jer, prioriteti Vlade Srbije su obrazovanje i predškolsko obrazovanje.
Premijerku Srbije su dočekali čelnici grada, resornih uprava i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović koji su sa njom obišli pomenuta gradilišta.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: