DSC_5277

Ministar Nedimović obišao radove na pružnom prelazu „Mala Bosna“

Sremska Mitrovica -Radovi na rekonstrukciji pružnog prelaza u Mesnoj zajednici „Slobodan Bajić Paja”, poznatijoj kao “Mala Bosna” biće završeni u nedelju, 23. februara.Uz rekontrukciju pružnog prelaza koji rade stručnjaci železnice „Srem put“ iz Rume vrši rekonstrukciju prilaznog puta ka pruzi. Radove je obišao ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, kao i članovi Savete mesne zajednice.
-Ovaj prelaz je izneo dobar deo tereta izgradnje podvožnjaka, mnogo vozila je u periodu njegove izgradnje preko njega prošlo, pa se prelaz dosta odšetio, tako da je pravo vreme da ljudi koji žive u “Maloj Bosni” konačno dobiju i imaju pružni prelaz onakav kakav u 21. veku treba svi da imaju“, rekao je ministar Nedimović.
-Često je prva asocijacija za naselje „Mala Bosna“ – ono naselje sa druge strane pruge, a sada nakon izgradnje povožnjaka i ove rekonstrukcije pružnog prelaza to dobija neki novi smisao.Saobraćaj će se od nedelje u ovom delu grada odvijati znatno bezbednije, naša vozila će biti ispravnija, a imaćemo i jedan lep ulaz u samo naselje- rekao je pomoćnik gradonačelnika Sremske Mitrovice Branko Jakovljević, koji je stanovnik ove mesnezaMZ „Mala Bosna“
Vrednost radova je oko 7,5 miliona dinara, finansira ih grad i JP „Infrastruktura Železnica Srbije”.

Kategorije Društvo Vesti