• petak, 19. april 2024.
Normalizacija teretnog saobraćaja na Batrovcima do kraja vikenda?
Društvo
0 Komentara

Normalizacija teretnog saobraćaja na Batrovcima do kraja vikenda?

6. decembar 2019. godine

Nakon dva dana vidnog zadržavanja teretnih vozila na prelazu Batrovci, usled tehničkih problema na hrvatskoj strani granice, 6. decembra 2019. godine stanje počinje polako da se normalizuje.

2 BATROVCIKako je saopštila Uprava carina, trenutno je kolona teretnih vozila na izlazu iz zemlje duga oko 8 kilometara, a  zadržavanje traje do 15 časova.

Tokom noći iz zemlje je izašlo 326 kamiona, što znači da su kvarovi zbog kojih je došlo do zadržavanja teretnog saobraćaja otklonjeni.

– Međutim, za potpunu normalizaciju stanja u teretnom saobraćaju biće potrebno još vremena, pa se očekuje da bi, ukoliko se trenutna dinamika rada nastavi, stanje moglo u potpunosti da se normalizuje do kraja vikenda – saopštavaju iz Uprave carina i napominju da se putnički saobraćaj, kao i do sada, nesmetano odvija.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: