• petak, 19. april 2024.
Promocija Spomenice Istorijskog arhiva “Srem”
Društvo | Kultura | Vesti
0 Komentara

Promocija Spomenice Istorijskog arhiva “Srem”

27. novembar 2019. godine

Sremska Mitrovica -Promocija 18. broja časopisa Spomenica Istorijskog arhiva „Srem” biće održana u četvrtak, 28. novembra ,u Muzeju Srema sa početkom u 18 sati. Istorijsko-naučni časopis počeo je 2002. godine da se štampa i nalazi se na listi Ministarstva nauke registrovan kao klasa M-53. U prethodnih 17 brojeva objavljeno je preko 300 naučnih radova različitih vrsta koje su napisali neki od najugledniji profesora univerziteta, istraživači u institutima za istoriju i druge nauke, istraživači arhiva Vojvodine i Sremske Mitrovice. Spomenica je od izuzetno velikog značaja za očuvanje istorijsko-kulturnih dešavanja na prostoru čitavog Srema.
U programu promocije učestvuju : doc. dr Nenad Ninković, doc. dr Dejana Vasin, Dejan Umetić, direktor Istorijskog arhiva „Srem”, Mirjana Medalić, viši arhivist a muzički deo programa izvešće učenici Muzičke škole „Petar Krančević”.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: