• subota, 20. april 2024.
Održana pokazna vežba “Paneli 2019”
Društvo | Hronika | Vesti
0 Komentara

Održana pokazna vežba “Paneli 2019”

14. novembar 2019. godine

DSC_8214Sremska Mitrovica -Prezentacijom o mobilnim panelima od strane izvodjača radova u sali Gradske kuće i pokaznom vežbom na keju koji su izveli zaposleni VP “Sava” u Sremskoj Mitrovici , večeras je zvanično označen završetak projekta postavljanja montažno demontažnih panela za odbranu od hiljadugodišnjih voda anjegov funkcionisanje pokazano javnosti. Skupu su prisustvovali članovi Štaba za odbranu grada od poplava iz 2014. na čelu sa tadašnjim gradonačelnikom, a sadašnjim ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem, čelnici grada, javnih preduzeća, članovi civilne zaštite grada, gradjani.

Nakon podsećanja na dane velike borbe i uspešne odbrane od nabujale Save maja 2014. i realizacije najmodernijeg načina odbrane od nabujale reke ministar poljoprivrede Branislav Nedimović je rekao da će Skupštini grada uputiti predlog da šetalište na keju nosi ime Slavka Dubljevića.Jer iznenada preminuli direkor VP “Sava” dao je nemerljiv doprinos ne samo ranije na uspešnoj odbrani od visokih voda već i svemu drugom što grad sada u tom smislu ima.DSC_8211

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: