zelena-carolija-fb-event-01-715x400

Predstava za decu „Zelena čarolija“

Sremska Mitrovica – Na velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u subotu, 2. novembra, sa početkom u 12:00 časova biće izvedena hit predstava za decu „Zelena čarolija“. Ova predstava upoznaje nas sa bajkovitim likovima. Ana i vila Šumela su sestre bliznakinje koje su veliki čuvari prirode. One se na simpatičan i komičan način bore protiv zločestog junaka, Smećka, koji uživa u prljavštini i nečistoći, i ne želi da se promeni. Sa druge strane, Ana i vila Šumela veoma paze na prirodu i čuvaju svet oko sebe. Sestrama će biti potrebna i pomoć mališana kako bi navele Smećka da se promeni, da počne da vodi računa o ekologiji i da na taj način postane Čistunko.
Tekst za predstavu delo je Jelene Janković, režiju potpisuje Vladimir Balašćak, a uloge Smećka, Ane i vile Šumele na simpatičan i komičan način tumače Nikola Janošević i Slađana Kalabić.
Cena ulaznice za predstavu „Zelena čarolija“ iznosi 250 dinara. Sve informacije i rezervacije ulaznica mogu se dobiti na broj telefona: 022/615-115.

Kategorije Društvo Kultura Vesti Zabava