sajamprivrede

Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi

13. Regionalni sajam privrede održaće se u četvrtak i petak, 26. i 27. septembra ove godine, u okviru Kompleksa sportsko – rekreativnih bazena u Novoj Pazovi, u organizaciji opštine Stara Pazova i Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore Sremskog upravnog okruga.

U Beogradu je juče predstavljen program ovogodišnjeg sajma.

sajam-privredeNa konferenciji za medije koja je održana u Beogradu prvi čovek staropazovačke opštine Đorđe Radinović istakao je da je ovogodišnji sajam poprimio međunarodni značaj i podsetio na uzlaznu putanju kada se govorio o razvoju privrede.

Cilj održavanja sajma je upoznavanje sa ponudom lokalne privrede i preduzetnika, razmena poslovnih ideja, kao i unapređenje mogućnosti za razvoj i nova ulaganja u privredu Srema i Srbije, a u Regionalnoj privrednoj komori sremskog upravnog okruga ističu da bolja lokacija održavanja ove regionalne manifestacije nije mogla biti.

sajamprivrede. 2JPGBiće to prilika da se predstave najuspešnija preduzeća i proizvođači iz oblasti metalne i plastične galanterije, prerade drveta, hemijske industrije, IT opreme, građevinarstva, tekstila i obuće, prehramebene industrije, mehanizacije, poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva.

Pored javnih tribina lokalnog Socijalno – ekonomskog saveta, NALED-a, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva, trgovine, turizma i telekomunikacija, Unije poslodavaca Vojvodine i Saveza samostalnih sindikata Vojvodine, među značajnim pratećim manifestacijama drugog sajamskog dana održaće se Sajam zapošljavanja na kojem će dvadesetak poslodavaca ponuditi do 250 radnih mesta na teritoriji opštine.

Kategorije Ekonomija Vesti