• sreda, 24. april 2024.
Projekcije novih filmova u Sremskoj Mitrovici
Društvo | Zabava | Kultura | Vesti
0 Komentara

Projekcije novih filmova u Sremskoj Mitrovici

4. septembar 2019. godine

Sremska Mitrovica – U četvrtak, 5.septembra i petak, 6. septembra u Pozorištu „Dobrica Milutinović“ biće održano nekoliko projekcija filmova za decu i odrasle. Hit film za decu “Angry Birds 2″ (3D – sinhronizovan) na programu je u u četvrtak, 5. septembra i petak, 6. septembra, u terminu od 16 :30 časova. Još jedan bioskopski hit, film”Paklene ulice: Hobs i Šo” biće prikazan u četvrtak 5. septembra od 18:30 sati, a film za decu “Kralj lavova” (3D – sinhronizovano) prikazuje se u petak, takođe od 18:30 časova. Novi film čuvenog režisera i scenariste, Kventna Tarantina “Bilo jednom u…Holivudu”, u kojem glavne uloge tumače Leonardo Di Kaprio i Bred Pit, na programu je 5. i 6. septembra, oba dana u večernjem terminu od 21:00 sat.
Cena ulaznice za sve projekcije filmova iznosi 250 dinara. Rezervacije ulaznica se ne primaju, a informacije mogu da se dobiju na broj telefona: 022/615-115.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: