• petak, 29. mart 2024.
Vrhunski skejteri u Lenjinovoj ulici
Vesti | Ruma
0 Komentara

Vrhunski skejteri u Lenjinovoj ulici

10. avgust 2019. godine

Ruma- U Rumi je i zvanično otvoren prvi skejt park u ovom gradu. Nalazi se u Lenjinovoj ulici, na igralištu na kom si stasavale generacije Rumljana, koje  je i danas mesto uvek puno dece i omladine. Za sve rumske klince i omladinu je održana prezentacija bezbedne vožnje skejta, bicikla i rolera. Svoje veštine prezentovali su višestruki državni i balkanski prvak u skejtu, Viktor Silvaši, državni BMH šampion Milan Babić, kao i začetnici skejt kulture u Srbiji, Mikica Rašeta i Luka Morača, iz Novog Sada. Uz njih je nastupilo još desetak vozača iz Sremske Mitrovice, Beograda, Novog Sada i Zrenjanina.Teren u Lenjinovoj ulici deo je projekta „Participativno budžetiranje“, što znači da je ova aktivnost lokalne samuprave realizovana zahvaljujući želji građana.

-Ovo je prvi skejt prak u rumskoj opštini, izgradili smo ga kao što smo obećali, na zadovoljstvo velikog broja dece koji su ga željno očekivali, a to se vidi po broju dece koja se ovde okupljaju. Mislim da će ovo biti lepo mesto za druženje najmlađih sugrađana, neki od njih će voziti, neki možda samo gledati. To je sad jedna lepa celina, skejt park, fitnes na otvorenom, tu je i teren za basket, fudbal, rukomet, opremili smo jedan lep deo grada za najmlađe i svima koji se bave sportom, rekao je predsednik Opštine Ruma, Slađan Mančić, prilikom otvaranja skejt parka.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: