• sreda, 24. april 2024.
Dani opštine Stara Pazova
Vesti
0 Komentara

Dani opštine Stara Pazova

2. avgust 2019. godine

Obredom sečenja slavskog kolača sinoć je počela svečana večera povodom Dana opštine Stara Pazova. „Velika nam je radost što je hramovna slava Svetog Proroka Ilije postala i gradska slava, što je kada sam, pre 40 godina došao u ovo mesto, bio nezamislivo!“ – rekao je arhijerejski namesnik Mile Jokić česititajući Slavu predsedniku Opštine Đorđu Radinoviću i svim okupljenima. Otac Jokić se posebno zahvalio predsedniku Radinoviću na nesebičnoj pomoći u obnovi svih hramova u Opštini.
Programom obeležavanja Dana opštine, 31,1, i 2. avgusta, na trgu u Staroj Pazovi svako veče se održavaju koncerti a posetioci mogu da konzumiraju i zanatsko pivo 13 prisutnih proizvođača.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: