• sreda, 24. april 2024.
Crna hronika
0 Komentara

Za dan 113 saobraćajnih prekršaja

3. jun 2019. godine

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su, prilikom jučerašnje kontrole saobraćaja otkrili ukupno 113 saobraćajnih prekršaja.

Otkriveno je 28 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine i 33 prekršaja nevezivanja sigurnosnog pojasa.

Takođe je otkriveno osam prekršaja vožnje pod uticajem alkohola, a za pet vozača koji su upravljali vozilom u stanju teške alkoholisanosti, određeno je zadržavanje do 12 časova.

– Pojačane kontrole saobraćaja, posebno u otkrivanju najtežih prekršaja – vožnje pod uticajem alkohola i vožnje nedozvoljenom brzinom, biće preduzimane i u narednom periodu, poručuju iz policije i apeluju na sve vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, da ne konzumiraju alkohol, da poštuju ograničenja brzine i koriste sigurnosne pojaseve na način na koji je to predvideo proizvođač jer na taj način čuvaju ne samo svoju bezbednost, već i bezbednost svih ostalih učesnika u saobraćaju

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: