• utorak, 16. april 2024.
Pijan, sa problnom dozvolom, vozio sedam osoba
Crna hronika
0 Komentara

Pijan, sa problnom dozvolom, vozio sedam osoba

10. maj 2019. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi, otkrili su oko pet ujutro, prilikom kontrole saobraćaja, dvadesetdevetogodišnjeg vozača sa probnom vozačkom dozvolom, koji je pod dejstvom alkohola, u putničkom automobilu prevozio sedam osoba, saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Protiv vozača, saobraćajna policija podnela je prekršajne prijave za vožnju pod uticajem alkohola, za prevoz većeg broja osoba nego što je navedeno u saobraćajnoj dozvoli i za vožnju sa probnom vozačkom dozvolom koja ne važi od 23 do 6 časova ujutro.

Vozač je isključen iz saobraćaja, a svih osam osoba je nastavilo put taksi-vozilima.

Iz policije apeluju na sve učesnike u saobraćaju da dosledno poštuju sva saobraćajna pravila, zbog  svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, a posebno na vozače motornih vozila .da ne konzumiraju alkohol i da ne upravljaju vozilima pod uticajem alkohola!

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: