• subota, 20. april 2024.
Izgoreo trafo na izvorištu, ugroženo vodosnabdevanje Šidjana
Društvo | Hronika | Vesti
0 Komentara

Izgoreo trafo na izvorištu, ugroženo vodosnabdevanje Šidjana

18. maj 2019. godine

Šid – Izgorela je trafo stanica na “Izvorištu vode” u Batrovcima koje pijaćom vodom snabdeva stanovnike Opštine Šid. Potrebna je nabavka nove trafo stanice da bi se problem koji otežava vodosnabdevanje rešio. Očekuje se da će na privremeno korišenje uskoro biti dopremljena trafo stanica ED Južna Bačka.
Povodom ovog slučaja zasedao je Štab za vanredne situacije Opštine Šid i doneo odluka da se na području ove opštine proglasi vanredno stanje zbog ugroženog vodosnabdevanja oko 25 hiljada građana šidske opštine.Dok se problem u potpunosti ne reši, Šiđani će tokom dana imati vodu iz vodovodne mreže da podmire osnovne potrebe, a restrikcije će biti na snazi tokom noći.Kako je došlo do požara na trafo stanici utvrdiće istraga.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: