• utorak, 16. april 2024.
Irižani krali po Mitrovici
Crna hronika
0 Komentara

Irižani krali po Mitrovici

20. maj 2019. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici rasvetlili su tri teške krađe i šest krađa izvršenih na području grada i uhapsili Z. D. (19), M. H. (37) i  25-godišnjeg muškarca, svi sa područja Iriga.

– Sumnja se da su oni, u aprilu i maju ukrali šest skutera i putnički automobil i obili dva putnička automobila iz kojih su odneli CD plejere.

Ukupna materijalna šteta iznosi oko 450.000 dinara. Veći deo ukradenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima, saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Nakon zadržavanja do 48 časova, osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu. Z. D. i M. H. je određen pritvor do 30 dana.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: