fb cover

„Hotel 88″ u Sremskoj Mitrovici

Sremska Mitrovica – Na velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u subotu, 11. maja sa početkom u 20:00 časova biće izvedena hit predstava „Hotel 88″, po motivima teksta „Privatni životi“ Noela Kauarda.
„Hotel 88″ je romantična priča koja se odigrava na vrhu hotela „88 Rooms“ u Takovskoj ulici, i predstavlja jedinstveni spoj savremenog ambijentalnog teatra i tradicionalne komedije situacije. Viktor i Ana dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi tu proveli savršen medeni mesec. Sandra i Marko dolaze u taj isti hotel, sa potpuno istim ciljem. Sve bi to bilo vrlo ljupko i romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tokom jedne jedine noći u Hotelu 88, životi ovo četvoro ljudi doživeće strasne, ali i urnebesne promene.
Predstavu „Hotel 88″ je prema adaptiranom tekstu N. Kaurda režirala Staša Koprivica, a uloge tumače Tamara Krcunović, Andrija Kuzmanović, Jelisaveta Orašanin i Vladimir Aleksić. Sve informacije mogu se dobiti pozivom na broj telefona 022/615-115.

Kategorije Društvo Kultura Vesti Zabava