• četvrtak, 25. april 2024.
Troje poginulo, četvoro povređeno
Crna hronika
0 Komentara

Troje poginulo, četvoro povređeno

24. april 2019. godine

Tri osobe su izgubile život, a  četiri su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas posle ponoći dogodila u Putincima kada je kada je automobil “reno laguna” sa registarskimoznakama Stare Pazove sleteo sa puta i udario u banderu.

Prema prvim saznanjima, u vozilu, koje se kretalo iz pravca Petrovaca, bili su članovi porodice koja je išla u Petrovce u prosidbu mlade. Poginuli su M.J. (19), M.J. (37) i M.J. (17).

Nakon nesreće kod Putinaca, u  sremskomitrovačku Opštu bolnicu je oko tri sata posle ponoći primljeno petoro povređenih.

Odmah po prijemu preminula je jedna muška osoba, a od preostalih povređenih, dvoje su odmah operisani.

Dečak star 16 godina je tokom dana upućen na dalje lečenje u Dečiju kliniku u Tiršovoj u Beogradu, dok je ženska osoba stara 24 godina sada u stabilnom stanju i nalazi se u jedinici intenzivne nege Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.

Muškarac star 45 godina je nakon prijema u sremskomitrovačku bolnicu i ukazane pomoći, sa teškim povredama glave  odmah transptorovan na dalje lečenje u Klinički centar Vojvodine, dok je mladić star 18 godina koji je imao povredu kolena, nakon ukazane pomoći, pušten na kućno lečenje.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: