MUP ILUSTRACIJA

Troje poginulo, četvoro povređeno

Tri osobe su izgubile život, a  četiri su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas posle ponoći dogodila u Putincima kada je kada je automobil „reno laguna“ sa registarskimoznakama Stare Pazove sleteo sa puta i udario u banderu.

Prema prvim saznanjima, u vozilu, koje se kretalo iz pravca Petrovaca, bili su članovi porodice koja je išla u Petrovce u prosidbu mlade. Poginuli su M.J. (19), M.J. (37) i M.J. (17).

Nakon nesreće kod Putinaca, u  sremskomitrovačku Opštu bolnicu je oko tri sata posle ponoći primljeno petoro povređenih.

Odmah po prijemu preminula je jedna muška osoba, a od preostalih povređenih, dvoje su odmah operisani.

Dečak star 16 godina je tokom dana upućen na dalje lečenje u Dečiju kliniku u Tiršovoj u Beogradu, dok je ženska osoba stara 24 godina sada u stabilnom stanju i nalazi se u jedinici intenzivne nege Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.

Muškarac star 45 godina je nakon prijema u sremskomitrovačku bolnicu i ukazane pomoći, sa teškim povredama glave  odmah transptorovan na dalje lečenje u Klinički centar Vojvodine, dok je mladić star 18 godina koji je imao povredu kolena, nakon ukazane pomoći, pušten na kućno lečenje.

Kategorije Crna hronika