• petak, 19. april 2024.
Prva repriza komedije ” Beži od svoje žene”
Društvo | Kultura | Vesti
0 Komentara

Prva repriza komedije ” Beži od svoje žene”

29. mart 2019. godine

Sremska Mitrovica – Prva repriza predstave “Briši od svoje žene”, prema tekstu Reja Kunija i u režiji Gordane Lukić, biće izvedena na velikoj sceni Pozorišta “Dobrica Milutinović” u petak, 29. marta sa početkom u 20:00 sati.
Komedija „Briši od svoje žene“ jedan je od najpopularnijih vodvilja britanskog komediografa Reja Kunija.
Romantični taksista Džon Smit zaljubio se u dve žene i obema se oženio. Oba braka savršeno funkcionišu uz dobar raspored i organizaciju. No, jedne noći, Džon doživljava nezgodu i zbog povrede glave zaboravlja raspored. Dolazi do niza komičnih situacija u kojima mu komšije pomažu da izbegne policiju koja pokušava da razmrsi zabunu i da izbegne susret dve supruge.
Cena ulaznice za predstavu “Briši od svoje žene” iznosi 300 dinara. Sve informacije i rezervacije ulaznica mogu se dobiti na broj telefona: 022/615-115.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: