• petak, 29. mart 2024.
Zaplenjeno više od 24 kilograma marihuane
Crna hronika
0 Komentara

Zaplenjeno više od 24 kilograma marihuane

23. januar 2019. godine

BATROVCI DROGA 2Zajedničkim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, Sremskoj Mitrovici i Uprave granične policije, sinoć su na Graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije zaplenili više od 24 kilograma marihuane i uhapsili I.D. (48) iz Slovenije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

– Marihuana spakovana u 23 paketa, ukupne težine 24,6 kilograma, bila je sakrivena u specijalno izrađenom bunkeru zadnjeg branika i karoserije u “fijatu” slovenačkih registarskih oznaka, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Po nalogu tužioca, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: