• subota, 20. april 2024.
Novopazovčani ukradenim „golfom“ došli u Belegiš da obiju kombi
Crna hronika
0 Komentara

Novopazovčani ukradenim „golfom“ došli u Belegiš da obiju kombi

17. januar 2019. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi zatekli su Ž.B. (18) i trojicu maloletnika, uzrasta 15,16 i 17 godina, svi iz Nove Pazove, prilikom obijanja kombija u Belegišu gde su došli “golfom” za koji je policija utvrdila da je ukraden i da se na njemu nalaze nepripadajuće registarske tablice.

– Sumnja se da su Ž.B. i maloletnici u proteklih nedelju dana, na području Pećinaca, Zemuna i Nove Pazove, osim “golfa” ukrali još tri automobila marke “mercedes”, “pežo” i “mini kuper”. Tri automobila su pronađena i vraćena vlasnicima, saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i posebni slučajevi falsifikovanja isprave, Ž.B. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi.

Protiv maloletnika podneta je krivična prijava nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili navedena krivična dela

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: