• subota, 20. april 2024.
U kancelarijama tri firme iz četiri ženske torbice ukrala novčanike
Crna hronika
0 Komentara

U kancelarijama tri firme iz četiri ženske torbice ukrala novčanike

3. decembar 2018. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šidu uhapsili su A. B. (22), državljanku Bosne i Hercegovine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila četiri krivična dela krađe, falsifikovanja i zloupotrebe platnih kartica.

– Sumnja se da je ona istog dana, za nepuna dva sata, u toku radnog vremena ušla u kancelarije tri firme gde je iz četiri ženske torbice ukrala novčanike sa novcem, dokumentima i platnim karticama.

Potom je, kako se sumnja, sa bankomata pokušala da podigne novac sa svih platnih kartica, ali nije uspela, saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Policija  je brzom i efikasnom akcijom A. B. uhapsila ubrzo po izvršenju krivičnih dela i pronašla tri novčanika sa novcem, dokumentima i platnim karticama i vratila vlasnicama.

Nakon saslušanja u nadležnom tužilaštvu, rešenjem sudije za prethodni postupak, A. B. je  kažnjena zatvorskom kaznom.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: