• utorak, 19. mart 2024.
Uređenje centra sela posle četiri decenije
Vesti | Ruma
0 Komentara

Uređenje centra sela posle četiri decenije

20. novembar 2018. godine

Platičevo- U Platičevu se privode kraju radovi na uređenju centra sela. Radi se o uređenju trotoara, behaton staza, pločnika i parking prostora površine oko 1.200 metara kvadratnih koji se finansiraju iz opštinske kase u iznosu od oko 3 miliona dinara. Reč je o realizaciji projekta „Participativno budžetiranje“, što znači da su građani ovaj projekat sami izglasali u okviru ovogodišnjeg ciklusa i na taj način uticali na trošenje dela opštinskog budžeta. Radove je sa predstavnicima Mesne zajednice Platičevo obišao i predsednik Opštine Ruma, Slađan Mančić.

-S obzirom na to da su radovi razuđeni i to od Lovačkog doma, Doma kulture, pa do škole i  Doma zdravlja, to će dati neku novu sliku centra sela. Platičevo to zaslužuje jer je u pitanju razvijeno i dobro organizovano selo. Savet mesne zajednice dobro radi i mi smo u prethodnom periodu dosta investirali i ulagali u Platičevo. Za svaki zahtev koji je ozbiljan i koji bi poboljšao kvalitet života mi izlazimo u susret. Ovo smo finansirali iz budžeta sa 3 miliona dinara, a sva procedura je išla preko Saveta mesne zajednice i nadam se da će ovi poslovi biti završeni u narednih desetak dana, rekao je Mančić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: