• utorak, 16. april 2024.
Zaplenjen „tramadol“
Crna hronika
0 Komentara

Zaplenjen „tramadol“

1. oktobar 2018. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave granične policije zaplenili su 23.273 tablete tramadol i uhapsili I.K. (34) i S.R. (29) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

2Kako je saopšteno iz MUP-a, policija je na Graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, prilikom kontrole automobila „bmv“ švedskih registarskih oznaka u kome su se nalazili osumnjičeni pronašla tramadol sakriven u fabričkim otvorima u zadnjem delu automobila.

Osumnjičenima je određeno zaržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: