• četvrtak, 18. april 2024.
Poznanicima podvodio 26-godišnju kćerku
Crna hronika
0 Komentara

Poznanicima podvodio 26-godišnju kćerku

5. oktobar 2018. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su I. L. (64) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo trgovina ljudima.

Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, uhapšeni su i M. S. (66), V. M. (74), B. A. (78) i M. B. (69) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo obljuba nad nemoćnim licem.

– Sumnja se da je I. L. tokom ove godine za novac podvodio 26-godišnju ćerku svojim poznanicima.

Ostala četvorica osumnjičenih se terete da su devojku seksualno iskorišćavali u stanu njenog oca, podrumu zgrade i napuštenom magacinu, navodi se u saopštenju MUP-a i dodaje da je policija u telefonu M. S. pronašla fotografije obnažene devojke.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: