• četvrtak, 25. april 2024.
Ministar Branislav Nedimović otvara Agrosirm
Društvo | Ekonomija | Poljoprivreda | Vesti
0 Komentara

Ministar Branislav Nedimović otvara Agrosirm

11. oktobar 2018. godine

Sremska Mitrovica -U petak, 12. oktobra, u 12 časova biće otvoren Sajma poljoprivrede Agrosirm na Hipodromu u Sremskoj Mitrovici. Sajam će otvoriti ministar poljoprivrede, šumarsta i vodoprivrede Branislav Nedimović.
Sajam je nastao kao nastavak prošlogodišnje Izložbe poljoprivredne mehanizacije domaćih proizvođača, koji je po organizovanosti i posećenosti bio na zavidnom nivou. Organizatori sajma su Grad Sremska Mitrovica, KPZ Sremska Mitrovica (PJ “Dubrava” i Konjički klub “Srem”) i PKS Regionalna privredna komora Sremskog upravnog okruga uz podršku Turističke organizacije grada i Agencije za ruralni razvoj, a generalni sponzor je kompanija Dunav osiguranje. “Agrosirm“ će biti otvoren i 13. oktobra, a radno vreme sajma je od 10 do 19 časova. Od pratećih sadržaja u okviru Sajma, izdvajamo takmičenje farmera u spretnosti upravljanja traktorom, jahanje konja, kuvanje kotlića i vojničkog pasulja.
U nedelju, 14. oktobra sa početkom u 15 časova, u organizaciji Galopskog saveza Srbije i uz podršku Konjičkog kluba „Srem“, na istom mestu održaće se “Konjički dan”, gde se očekuje šest galopskih trka.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: