• petak, 19. april 2024.
Asfaltiranje ulica i parkinga
Vesti | Ruma
0 Komentara

Asfaltiranje ulica i parkinga

3. oktobar 2018. godine

Hrtkovci – Kao što je u prethodnom periodu najavljeno, nakon asfaltiranja dela Baštenske ulice u Rumi, mehanizacija je  preseljena u najveće Rumsko selo Hrtkovce. Radilo se na nekoliko lokacija, pre svega na asfaltiranju dela ulice Cara Dušana u naselju Mokulj i produžetka ulice 27.oktobar. Početak izvođenja radova  je obišla direktorka Javnog preduzeća „Parking i infrastruktura“, Vladislava Stamenović i predsednik Saveta mesne zajednice Hrtkovci, Tomislav Šimić.

-U naselju Mokulj u ulici Cara Dušana izvode se radovi na asfaltiranju 115 metara puta. Ovaj deo naselja već dugi niz godina nema saobraćajnicu i po upućenom zahtevu Savetu mesne zajednice lokalna samouprava na čelu sa predsednikom Slađanom Mančićem je realizovala ovaj projekat. Po završetku ove saobraćajnice pristupiće se radovima u produžetku ulice 27. oktobar, potom će se uraditi parking mesta ispred Doma zdravlja, a već su završeni preko puta Pošte. Samim tim meštani Hrtkovaca imaće kvalitetnije uslove za život, rekla je povodom početka radova Vladislava Stamenović, direktorka JKP „Parking i infrastruktura“.
U pitanju je veliki Ugovor o o letnjem održavanju puteva vrednosti od oko 60 miliona dinara. Deo tih sredstava odnosi se na asfaltiranje u Hrtkovcima i to na nekiliko lokacija.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: