• petak, 19. april 2024.
Pazovački prvaci dobili besplatne udžbenike
Vesti | Stara Pazova
0 Komentara

Pazovački prvaci dobili besplatne udžbenike

5. septembar 2018. godine

Po već ustaljenom običaju, Opština Stara Pazova je i ove godine za sve učenike prvog razreda osnovne škole nabavila komplete udžbenika i neophodan školski pribor. Đorđe Radinović, predsednik Opštine, podelio je udžbenike prvacima u školi „Pinki“ u Staroj Pazovi i „Milan Hadžić“ u Vojki , zamenik predsednika Milan Beara bio je u osnovnoj školi „Nikola Tesla“ u Novim Banovcima a predsednik Skupštine opštine Goran Jović u školi „Simeon Aranicki“ u Staroj Pazovi.
Udžbenike je dobilo svih 646 prvaka 9 škola u staropazovčakoj Opštini. Za ove namene iz opštinskog budžeta je izdvojeno 4 miliona 800 hiljada dinara. Prema rečima roditelja, učitelja i direktora kompleti udžbenika i pribora mnogo pomažu na startu nove školskegodine.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: