• petak, 19. april 2024.
U prvoj ”akciji” na terenu, pas nanjušio drogu u koferu
Crna hronika
0 Komentara

U prvoj ”akciji” na terenu, pas nanjušio drogu u koferu

13. jun 2018. godine

Carinici su u saradnji sa policijom 9. juna 2018. godine, na ulaznoj strani graničnog prelaza Batrovci, uz pomoć carinskog službenog psa pronašli i zaplenili manju količinu različitih vrsta droga i rekvizita koji se koriste pri njihovoj prodaji.

Zaplenjeno 11 06 2018 BatrovciKako je saopštila Uprava carina, prekršaj je otkriven prilikom pregleda „poršea“ čeških registarskih oznaka kojim su putovala trojica makedonskih državljana albanskog porekla.

Putnici su rekli da nemaju ništa da prijave, ali, posumnjavši u njihove reči, carinski službenici su odlučili da ih detaljno pregledaju, kao i njihov prtljag i automobil.

Prilikom pregleda carinicima je posao olakšao službeni pas, koji je svojom reakcijom nedvosmisleno ukazao na to da se u jednom od kofera nalaze narkotici.

Zaplena narkotika 11 06 2018 BatrovciNaime, iako je reč o manjim količinama, carinski pas kome je ovo prva ”akcija” na terenu, uspeo je da detektuje drogu u koferu putnika koji je sedeo na zadnjem sedištu.

Među njegovim ličnim stvarima se pored manjih količina kokaina, kristal meta, LSD-ja, nekoliko tableta ekstazija i marihuane zateklo i niz rekvizita koji se korite pri njihovoj prodaji.

U prtljagu se tako našla i vagica za precizno merenje, merice, kao i testeri za proveru čistoće droge, ali i dozvoljeni iznos novca u evrima i češkim krunama.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: