• subota, 20. april 2024.
“Mercedes” dupke pun cigareta
Crna hronika
0 Komentara

“Mercedes” dupke pun cigareta

5. jun 2018. godine

Zajedničkom akcijom carine i policije 1. juna 2018. godine, na izlazu graničnog prelaza Batrovci, zaplenjeno je preko 35.000 cigareta kojima su bile ispunjene skoro sve šupljine jednog „mercedesa“.

Paklice vinstona 05 06 2018 BatrovciKako je saopštila Uprava carina, prekršaj je otkriven oko 6 časova ujutru, kada se 33-godišnji vozač „mercedes benca“ iz Aranđelovca u društvu suvozača prijavio za pasošku kontrolu.

Tom prilikom, na osnovu analize rizika, policajac je automobil izdvojio za detaljnu kontrolu, za koju je bila neophodna asistencija carinika.

Kada je automobil gotovo u potpunosti bio razmontiran na delove, videlo se da su paklice cigareta ispunjavale fabričke šupljine sa leve i desne strane gepeka, bilo ih je i ispod zadnjeg branika, kao i u prednjim blatobranima, pragovima sa obe strane automobila, ali i u naslonima sedišta i podu.

Zaplenjeno 05 06 2018 BatrovciUkupno je otkriveno gotovo 1.800 sakrivenih paklica cigareta sa srpskim akciznim markicama čija je vrednost procenjena na približno 700.000 dinara.

Najviše je bilo „marlbora“ – više od 1.000 kutija, zatim nešto manje od 500 paklica „vinstona“ i 120 kutija „davidofa“.

Vozač „mercedesa“ je priznao da su cigarete njegove, a kako njihova vrednost prevazilazi 1/3 vrednosti vozila i automobil je privremeno zadržan.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: