• subota, 20. april 2024.
Godišnji koncert Folklornog ansambla  „Branko Radičević”
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Godišnji koncert Folklornog ansambla „Branko Radičević”

7. jun 2018. godine

folklorSremska Mitrovica – Folklorni ansambl „Branko Radičević” će i ove godine održati godišnji koncert na kom će, uz muzičku pratnju „Narodnog orkestra” Centra za kulturu „Sirmiumart”, deo naše folklorne tradicije i svoj rad prve večeri predstaviti postave Dečjih ansambala, a druge Prvi ansambl.

Dva večernja koncerta će biti održana u 20.00 sati na igralištu „Sokolskog društva” (nekadašnjeg „Partizana”), u Sremskoj Mitrovici, a u slučaju lošeg vremena u Pozorištu „Dobrica Milutinović”. Organizator koncerta je Centar za kulturu „Sirmiumart”. Ulaz je slobodan.

Postave dečjih ansambala održaće koncert u petak, 8. juna 2018. godine. Gosti koncerta su Kulturno-umetničko društvo „Dositej Obradović” iz Grgurevaca i društva iz Jarka, Bosuta i Šašinaca.

U subotu, 9. juna 2018. godine, koncert će održati Prvi ansambl. Srpsko kulturno-umetničko društvo „Sveti Sava” iz Šida i Ansambl narodnih igara i pesama „Đido” iz Bečeja biće gosti koncerta, čime se nastavlja dugogodišnja saradnja ova tri Ansambla u organizovanju zajedničkih koncerata folklora.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: