• petak, 29. mart 2024.
Kviz “Sirmijum – carski grad “
Društvo | Hronika | Kultura | Vesti
0 Komentara

Kviz “Sirmijum – carski grad “

7. maj 2018. godine

Sremska Mitrovica – U Carskoj palati, 8. maja, u 12 sati, na svečan način biće ozvaničeno otvaranje kviza “ Sirmijum – carski grad”. Tom prilikom, Dramski studio „Gartel“ izvešće kratku predstavu, nakon koje će predstavnici ekipa osnovnih škola izvući redosled u dva polufinalna takmičenja. Ovaj kviz organizuje Turistička organizacija grada Sremska Mitrovica u saradnji sa Ustanovom za negovanje kulture Srem i Zavodom za zaštitu spomenika kulture.
Ovo interesantno takmičenje u znanju, recitovanju, literarnom i likovnom stvaralaštvu naišlo je na odličan prijem u školama, zato se nastavlja sa njegovim održavanjem i ove godine, sa namerom da postane tradicionalno.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: