Izložba opreme na gradskom trgu

Donacija Grada Policijskoj upravi

Sremska Mitrovica – Potpredsednik vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović prisustvovali su danas predaji donacije od strane gradonačelnika Sremske Mitrovice Vladimira Sanadera načelniku Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici Đuri Mandiću. Ove godine grad je policiji donirao jedno putničko vozilo, dva motocikla, čamac za Rečnu policiju koju će grad uskoro dobiti, prateću opremu za ronioce i dron. Ukupna vrednost ove donacije je oko pet miliona dinara.

Tom prilikom ministar Stefanović je podsetio da je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici tokom prošle i početkom ove godine ostvarila dobre rezultate, da je značajno povećan broj rasvetljavanja krivičnih dela što, po njegovim rečima, pokazuje da su načelnik PU i ljudi koji rade na terenu, vrlo ozbiljno svhatili bezbednost građana.

Nakon toga, u Gradskoj kući održana je svečanost na kojoj su uručene nagrade najboljim malim autorima tradiconalnog literarno-likovnog konkursa u okviru projekta „Osnovi bezbednosti dece“.

Kategorije Sremska Mitrovica Vesti