• subota, 20. april 2024.
Inđijci najbolji
Sport
0 Komentara

Inđijci najbolji

14. mart 2018. godine

Divčibare – Na ski stazama na Divčibarama, prošle u organizaciji Saveza za školski sport Inđije održano je opštinsko i okružno prvenstvo u skijanju za osnovne i srednje škole. Nastupilo je 110 učenika osnovnih i srednjih škola iz Inđije, Stare Pazove i Sremske Mitrovive.

Prvo mesto u konkurenciji prvih i drugih razreda izborio je Vuk Drljača iz OŠ”Dušan Jerković” sa rezultatom 19,09 sec,

U konkurenciji učenica petih i šestih razreda treće mesto izborila je Teodora Mladenović učenica OŠ “Jovan Popović” iz Inđije rezultatom 17,75. Prvo mesto u kategoriji sedmih i osmih razredaizborio Borislav Kovačević učenik OŠ “Petar Kočić” iz Inđije rezultatom15,29.

Kod srednjih škola prvo mesto je izborio Đorđe Trbović učenik prve godine inđijske Gimnazije sa rezultatom 17,43, drugo mesto izborio je Miljan Ševo učenik inđijske Gimnazije sa rezultatom 17,46.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: