• petak, 19. april 2024.
Zaplenjeno 2,5 kilograma heroina
Crna hronika
0 Komentara

Zaplenjeno 2,5 kilograma heroina

19. februar 2018. godine

U efikasnoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici zaplenjeno je oko 2,5 kilograma praškaste materije za koju se sumnja da je heroin. Uhapšeni su D.N. (44) i državljani Bosne i Hercegovine A.J. (39) i D.J. (30), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili  krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova..

Prilikom kontrole automobila “alfa romeo” na području Mačvanske Mitrovice kojim je upravljao D.N. policija je na mestu suvozača pronašla dve kese sa ukupno 1.143 grama heroina, a u pretresu njegovog stana još 1.306 grama ove droge.

U mestu gde je zaustavljen automobil osumnjičenog, policija je zatekla A.J. i D.J. za koje se sumnja da su došli zbog kupovine narkotika.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti dovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: